top of page

Fotoalbum

Rondje Nederland

Rondje Nederland

We starten vandaag in onze camper voor de 1e trip. Deze trip gaat door Nederland. Spannend zo met de eerste keer op pad in een voor ons nieuwe wereld van camperplaatsen, campings, en verplaatsingen.

Voor de jaarlijkse country fanclubavond gaan we dit weekend naar Udenhout. Op een mooie en kleine camping zetten we de camper neer. We fietsen een paar dagen in de omgeving en gaan op zaterdag naar een locatie in Udenhout voor de muziekavond.

Fietsen rondom Udenhout. Onder meer naar de Loonse en Drunense duinen. Dit is een prachtig natuurgebied.

We gaan iets verder Noord Brabant in en komen op Camperplaats Wetland in Asten.

Limburg in. Op naar Valkenburg. Jaren geleden hebben we dit toeristenstadje weleens bezocht.

We verlaten het zuiden van deze provincie en gaan iets noordelijker naar een camperplaats bij een jachthaven aan de Maas.

Rondom het gebied van de Maasduinen zijn veel fietsmogelijkheden. We gaan naar een camping om nodig de was eens te doen. We fietsen onder meer naar de kasteeltuinen in Arcen, maar daar was eigenlijk nog weinig te zien.

We rijden naar Gelderland. Inmiddels zijn we een kleine week onderweg. Het bevalt uitstekend dit rondtoeren met de camper. We gaan zoveel mogelijk binnendoor want dan zie je wat meer dan over de snelwegen. We bezoeken countryvrienden en gaan in het weekend naar een muziekoptreden.

Na een gezellig weekend rijden we naar de volgende stop. Weer een camping en nu in Denekamp. Ook daar maken we veel gebruik van de fietsen om de omgeving te verkennen.

En dan naar Friesland. Hier bezoeken we Balk. Een fraaie camperplaats aan een van de vele meren.

Via de dijk rijden we naar Noord Holland. Een mooi stadje aan het IJsselmeer. We bezoeken het Zuiderzeemuseum

Onze 1e trip zit erop helaas. We gaan weer terug naar Zuid Holland.

bottom of page