top of page

Wij zijn  Gerda en Frans uit Hellevoetsluis, het vestingstadje aan het Haringvliet op het Zuid Hollandse eiland Voorne Putten en sinds 2023 onderdeel van de Gemeente Voorne aan Zee.

Een aantal jaren hebben wij met onze zoons de vakantie doorgebracht in huisjes in Frankrijk en Oostenrijk. Toen de zoons niet meer meegingen hebben we een aantal grote fietsvakanties gedaan. Onder andere langs de Donau van Passau naar Wenen en langs de Bodensee.

De jaarlijkse vliegvakantie naar Kos was ook al een beetje traditie geworden. In 2008 leek het ons een goed plan om een camper te huren om op deze manier vakantie te vieren.

 

Vanaf 2008 zijn we  "besmet" met het campervirus. Ons doel is om op deze site de talloze bestemmingen die wij bezoeken met je te delen. Wellicht een inspiratiebron voor jouw volgende trip.

Oh ja, dan nog even wat over de naam Camperco.

Nou Camper is duidelijk. Dat is ons rijdende huisje op wielen .

En de Co is van Country. Dat is niet alleen een verwijzing naar de Country's die we bezoeken, maar ook onze liefde voor de Country muziek. Jaren hebben we diverse C&W festivals bezocht om te genieten van de muziek en onze line dance hobby uit te oefenen. Overigens zijn we na de Covid hiermee gestopt.

bottom of page